
Wraps serveren bij een feestje is al jaren hot. Hoe vaak heb jij nu al niet een wrap rolletje met zalm gegeten? Prima niks mis mee hoor, maar vandaag wil ik eens iets anders. Juist bij een borrel vind ik een warm hapje ook heel fijn. En dat is precies wat je krijgt met deze quesadillas met kaas en en tonijn.
Dit hapje at ik laatst bij vrienden van ons. Niemand kan eraf blijven en binnen no-time was de schaal leeg. Via de WhatsApp kreeg ik door dat cheddar, oude geraspte kaas en een Zwiterse of geit het lekkerst bij de tonijn smaakte. Nu heb ik altijd een smeerbare geitenkaasje in huis en van de hapjes met vlees nog een stuk cheddar over. De keuze was dan ook al snel gemaakt.
Het fijne is dat je de wraps in zijn voorbereid in de koeling kunt bewaren en alleen ter plekke even bakt in de koekenpan. Persoonlijk is dit mijn favoriete hapje dat ik deze week in Linda’s Borrel Week online zet. En eigenlijk ook best nog wel “verantwoord”, vinden jullie ook niet?
Lees verder op www.lekkeretenmetlinda.nl
Geplaatst op 30 december 2016 door linda