Ah, draadjesvlees. Als ik iets lekker vind is dat het wel! Ik ben dol op de structuur, de smaken waar je het mee kunt combineren (echt heel veel mogelijkheden) en het gemak.
,>
Je kunt het namelijk gewoon in de slowcooker stoppen en lekker veel in één keer maken. Op die manier kun je er een paar dagen van eten. Het is niet alleen lekker bij de warme maaltijd, maar bijvoorbeeld ook op een salade of in Paleo wraps.
Meestal stop ik het gegaarde vlees in een grote bak in de koelkast. Wanneer ik honger heb snijd ik wat groenten, die roerbak ik eventjes gaar in de pan, ik doe er wat van het vlees doorheen en klaar. Zo maak je echt een super makkelijke maaltijd die ook nog eens heel erg lekker is. Wat verse kruiden erop maakt het natuurlijk helemaal af, maar dat hoeft niet per se.
Deze keer besloot ik mijn vlees eens op een heel andere manier te kruiden dan ik normaal zou doen. Namelijk met koffie en cacao! Twee best intensieve smaken die eigenlijk heel goed combineren met sappig rundvlees. Vooral wanneer je riblappen gebruikt (ik bestel deze bij De Woeste Grond) wordt het heel lekker, stooflappen zijn voor dit gerecht net wat te droog.
Ingrediënten (6-8 porties)
Geplaatst op 03 augustus 2016 door eetpaleo