Psylliumbrood

Wij maakten dit vezelrijke brood een tijdje geleden en sindsdien bakken wij dit brood iedere week. Super makkelijk te maken! Als je koolhydraatarm eet of wil gaan eten dan is dit unieke recept écht een aanrader. Dit brood zit boordevol vezels, is glutenvrij, rijk aan gezonde vetzuren en het heeft ook nog eens een prachtige balans van eiwitten. Wij eten dit brood graag met een plakje kaas, maar je kan het bijvoorbeeld ook beleggen met vleeswaren, groentespread of avocado en tomaat. Duik jij ook de keuken in om te gaan bakken?

Dit heb je nodig:

  • 60 g psylliumvezels
  • 260 g kwark
  • 6 eieren
  • snufje himalaya zout
  • 20 g kokosmeel
  • 80 g amandelmeel
  • 2 el olijfolie
  • 12 g wijnsteenbakpoeder
  • Blender
  • cakeblik van 24 cm

Ga voor het volledige recept naar puurenkracht.nl.

Geplaatst op 11 september 2019 door puurenkracht