
Ik heb wederom een vegetarisch recept voor jullie in de aanbieding voor op de kersttafel! De vleesgerechten vliegen je om de oren en aangezien groenten een steeds grotere rol gaan spelen op de kersttafel, leek het mij leuk om te experimenten met vegetarische gerechten. Dit gerecht bedacht ik vorige week en het resultaat verbaasde mij eigenlijk een beetje. Positief! Ook dit recept is weer zo super makkelijk te maken, zonder lange ingrediƫntenlijst (integendeel) en toch ontzettend smaakvol.
Toen ik vorige week met Mike aan het brainstormen was over kerstgerechten kwam hij ineens met notengehakt. Een vegetarisch alternatief voor gehakt dus. Ik ging op zoek naar ideeƫn vond een recept met oud brood en noten. Nu word ik niet heel enthousiast van oud brood, dus besloot ik vers brood te gebruiken. Knapperig getoast uit de oven. Resultaat: getoast bruin brood en geroosterde pecannoten blijken een fantastische smaakcombi te zijn! Voeg daar een gesnipperd uitje en wat knoflook aan toe en je hebt binnen een paar minuten een waanzinnig lekker vegetarisch gehakt waar je bijvoorbeeld een pompoen mee kunt vullen. Hallo super lekker en mooi kerstrecept! Ik ben benieuwd wat je ervan vind dus als je deze gevulde pompoen gemaakt hebt, laat het mij dan vooral weten.
Lees verder op www.beaufood.nl
Geplaatst op 15 december 2017 door beaufood