Pompoen risotto met gebakken kabeljauw

Dit gerecht is trouwens per-fect voor wanneer je een etentje geeft. Verdubbel het recept (wanneer je voor vier personen kookt) en maak de pompoen risotto in een extra grote koekenpan. Zelf gebruik ik hiervoor een paella pan, maar ik snap dat niet iedereen deze in de keukenkast heeft staan en dan werkt een grote koekenpan ook prima ;) Leg de kabeljauw filets op de risotto, bestrooi het geheel met blaadjes verse tijm, extra Parmezaanse kaas en serveer het gerecht in de pan op tafel zodat iedereen zelf op kan scheppen.

Dit heb je nodig voor deze pompoen risotto met gebakken kabeljauw / 2 personen

  • 300 gr kabeljauwfilet
  • 140 gr risotto rijst
  • 450 gr flespompoen
  • 500 ml wortelsap
  • scheut witte wijn
  • 75 ml room
  • 1 sjalot
  • 1 knoflookteentje
  • 50 gr Parmezaanse kaas
  • 1 el appelazijn
  • 3 takjes tijm – de blaadjes

Lees verder op www.beaufood.nl

Geplaatst op 15 januari 2020 door beaufood