
Mijn job is toch echt de allerleukste die er bestaat. Vorige week donderdag was ik bij het persdiner van het nieuwe boek van Uit Pauline’s Keuken. Nou ja persdiner, dat klinkt zo officieel. Het restaurant zat gevuld met foodie friends. Het was een warme en mooie avond. Ik at daar voor het eerst gebakken platbrood en dat smaakt verrukkelijk bij de herfstige pompoen dip.
Het maakt mij niet uit hoe je dit brood noemt. Van platbrood, flatbread tot Libanese wraps. Qua uiterlijk vind ik ze het meeste op een wrap lijken en qua smaak op naanbrood. Het is in ieder geval mijn nieuwe favoriete brood.
Het flatbrood oftwel Libanese wraps koop ik gewoon bij de blauwe supermarkt. Bij mij in de buurt is een XL en daar ligt het bij de broodafdeling bij de verse Turkse broden. Check anders het Oosterse schap bij de Marokkaanse producten, daar liggen ze voorverpakt. En anders toch even langs de Turkse of Marokkaanse winkel. Ik koop ze vers en bewaar ze tot gebruik in de vriezer. Ideaal.
Lees verder op www.lekkeretenmetlinda.nl
Geplaatst op 17 oktober 2016 door linda