Plaattaart met ricotta, groene asperges en walnoten

Plaattaart, ik ben er een groot fan van! Een plaattaart is makkelijk en snel gemaakt (de oven doet bijna al het werk) en je kunt eindeloos variëren met beleg en toppings. In de herfst een plaattaart met pompoen en champignons en in de lente en zomer is deze plaattaart met ricotta, groene asperges en walnoten favoriet. Met als topping rucola en nog wat frisse ricotta. Deze combinatie is zo lekker!

Dit gerecht ontwikkelde ik speciaal voor Meal.com. Een online platform vol met heerlijke voedzame gerechten die zijn gemaakt door bloggers. Ontdek hier nieuwe recepten, deel je favorieten en bekijk per recept de hoeveelheid calorieën en macronutriënten. Ook recepten zoeken werkt heel eenvoudig en snel. Dit kun je doen op ingrediënt, macro-nutriënten en/of sluit allergieën uit. Ten slotte kun je weekmenu’s samenstellen die rekening houden met jouw eetwensen, allergeen of dieet. Vervolgens wordt er een boodschappenlijstje voor je gemaakt. Meal is dus een soort alles-in-een receptenboek 2.0! En vanaf nu vind je er dus ook recepten van Feelgoodbyfood op.

Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl

Geplaatst op 02 juli 2020 door feelgoodbyfood