
Voor een pizza kun je natuurlijk nooit genoeg beleg ideeën hebben. Nou is deze niet super, super, super gezond, want dan had ik een volkoren pizzabodem moeten maken. Wie weet heb jij wel tijd en zin in om die te maken, ik gebruikte een snelle kant-en-klaar oplossing. Maar dit is wel een hele lekkere en leuke variant op de klassieke pizza varianten. De aardappels kook je eerst voor. Als saus besmeer je de pizzabodem met een zelfgemaakte pesto. En dan als laatste is de keuze aan jou, je kunt de mozzarella op de pizza laten smelten of er na het bakken koud op leggen. Beiden keuzes zijn heel lekker!
Ingrediënten voor 4 personen
2 pizzabodems (of zelf maken)
4 vastkokende aardappels (ik gebruikte met rode schil)
30 gr basilicum + extra voor garneren
140 gr ongebrande pistachenootjes + extra voor garneren
4-6 el olijfolie
100 gr Parmezaanse kaas
1 bol Mozzarella (of burrata)
peper en zout
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 12 juni 2018 door UitPaulinesKeuken