Philadelphia cheesecake met sinaasppel en paaseitjes

Het maken van deze cheesecake met sinaasappel is echt niet ingewikkeld. We gebruiken de roomkaas van Philadelphia. Deze is superromig en heeft een hele lekkere textuur en smaak. Perfect voor cheesecake. Door de vulling gaat sinaasappelrasp en sap en er gaat ook nog uitgesneden sinaasappel bovenop. Om het extra fris te maken gaat er wat Griekse yoghurt door de vulling. Dat maakt hem ook meteen wat lichter. Maar het is Pasen en daar hoort chocolade bij, dus we toppen hem af met paaseitjes. De bodem maken we van koggetjes, dat zijn Amsterdamse boterkoekjes met karamel, zo lekker! De smaken zijn echt fantastisch bij elkaar.

Het is een no bake Philadelphia cheesecake, dus je hebt geen oven nodig. En je kunt deze dus heel gemakkelijk van tevoren maken (dat moet ook want hij moet een nachtje opstijven in de koelkast). Zodat jij net als ik lekker kunt genieten van het paasontbijt met je familie en je niet nog uren in de keuken hoeft te staan. Ik zou zeggen geniet ervan en fijne Pasen alvast.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 22 maart 2018 door UitPaulinesKeuken