
Door het herfstachtige weer krijg ik weer zin om te bakken. Niet dat ik per se zo van bakken hou, maar wel van de geur uit de oven en de sfeer dat bakken met zich meebrengt. Dat het buiten waait en regent en jij lekker binnen zit met een dikke trui, een kop koffie of thee en geniet van een een stukje vers gebakken taart. Zoals deze perentaart met kaneel en pecannoten. Heerlijk toch?
Deze perentaart met kaneel en pecannoten komt niet uit het niets. Natuurlijk is dit hét seizoen van de peren en bakken op zich. Door de peren herinnerde ik mij deze perencake van vorig jaar. Deze was zó lekker (en heb ik wel een stuk of 10 keer gemaakt), dat ik besloot een perentaart te maken.
Peer, en veel ander fruit, is heerlijk in baksels. Het maakt het lekker zoet en smeuïg. Samen met de kaneel en gember is dit een echt herfstachtige taartje.
Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl
Geplaatst op 13 november 2017 door feelgoodbyfood