Perencake met speculaaskruiden en pecannoten

Perencake met speculaaskruiden en pecannoten

Dit is een van de lekkerste cakes die ik tot nu gemaakt heb! Zowel de structuur als de smaak.

De cake heeft een heerlijke, smeuïge structuur door de combinatie van spelt- en amandelmeel. De peer maak de cake cake zoet en smaakvol. De pecannoten zorgen voor een lekkere bite.

Wat dacht je van een wandeling op zondag en dan thuiskomen en genieten van een kop koffie of thee, mét een dikke plak van deze perencake?

Dit heb je nodig

100 gram volkoren speltmeel
100 gram amandelmeel
3 eieren
50 gram roomboter (of kokosolie)
120 ml plantaardige melk
1 peer
1 eetlepel speculaaskruiden
1 zakje baking soda
sap van kwart citroen
snuf zout
50 gram pecannoten

Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl

Geplaatst op 27 november 2018 door feelgoodbyfood