Pastinaak stamppot met balsamico spruiten en vega rookworst

Pastinaak stamppot met balsamico spruiten en vega rookworst. Deze ijskoude januari dag schrééuwt om een lekkere stamppot. We kunnen allemaal wel een beetje warmte gebruiken met deze temperaturen, niet? En je kent me, dat werd niet zomaar een alledaagse combinatie van aardappel en boerenkool. Zie hier: een romige stamppot van pastinaak met mosterd, balsamico spruitjes uit de oven en knapperige salie! Wist je dat pastinaak, spruiten en salie echt een gouden smaakcombi is? En daarbij toppen we de pastinaak stamppot natúúrlijk af met een lekkere rookworst. Een sappige, vegetarische rookworst in mijn geval. Daarover hieronder meer!

Vegetarische rookworst

Ik eet zo’n 80% van de tijd vegetarisch en als ik voor vlees ga kies ik voor biologisch. Eet jij vegetarisch of wil je gewoon een dag geen vlees eten, maar heb je wél zin in een sappig rookworstje op je stamppot? Dan heeft Unox een hele fijne vervanger in hun assortiment! De Unox Vegetarische Rookworst. Ik hoor je denken, deze bestaat toch al een hele tijd? Klopt, maar de afgelopen drie jaar heeft Unox gewerkt aan een vernieuwde receptuur daaruit rolde een nóg smaakvollere vegetarische rookworst. Hij is lekker sappig en je bereidt hem precies op dezelfde manier als een echte rookworst. Geniet van deze winterse stamppot!

Lees verder op www.beaufood.nl

Geplaatst op 10 maart 2024 door beaufood