Pasta rode pesto met gegrilde aubergine en basilicum

Soms kun je zoveel zin hebben een in gerecht, bepaalde ingrediënten of combinaties. Dit heb ik wel eens met bestaande gerechten die ik regelmatig eet, maar ook met nog niet eerder gemaakte gerechten of combinaties die dan een week lang in mijn hoofd zitten.

Dan had ik met deze pasta rode pesto met gegrilde aubergine. De enige oplossing was het gerecht maken en hopen dat het net zo lekker smaakte als dat ik hoopte. En dat was zeker zo!

Pasta rode pesto met gegrilde aubergine en basilicum

De simpelste pasta’s zijn vaak het lekkerst. Mits de ingrediënten goed worden bereid en de juiste combinaties worden gemaakt. En laten we de knoflook en kruiden natuurlijk niet vergeten.

Deze pasta rode pesto met gegrilde aubergine en basilicum is zo een heerlijke, best simpele pasta. Makkelijk en snel gemaakt en heerlijk op zonnige dagen. Glas wijn er bij en genieten maar.

Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl

Geplaatst op 19 april 2017 door feelgoodbyfood