
De chorizo topping is mijn twist op het originele recept uit delicious. magazine. Ik vind het een lekkere toevoeging. De rokerige smaak geeft lekker veel pit aan deze pasta met pompoensaus. Wil je het vega houden, dan zou je ook een klein beetje gerookt paprikapoeder over het broodkruim mengsel kunnen strooien. Het is geen moeilijk recept, maar het kost wel iets meer tijd omdat je de pompoen eerst gaat roosteren in de oven. Een kleine prep tip: die pompoen kan je ook prima de avond van tevoren roosteren, zodat je direct uit je werk lekker snel aan tafel kunt. En als je de blokjes klein snijdt, ben je ook eerder klaar. Handig toch?
Op de website van delicious. magazine vind je nog veel meer recepten met pompoen, kijk hier als je nog meer inspiratie zoekt.
Annika had deze schaal mee naar huis genomen zodat zij er thuis met zijn tweeën van konden eten. Alleen vond de boyfriend het zo lekker dat hij de hele schaal naar binnen had gewerkt (niet het hele recept hoor, zo erg is het ook weer niet). Dus toen wij terug kwamen van de woonbeurs vond Annika de hond in de pot, haha. Groot compliment dus voor dit recept. Gelukkig hadden we wel even kunnen proeven tijdens de kookdag!
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 19 oktober 2018 door UitPaulinesKeuken