Pasta met pompoen en noten pangrattato

Lekker het is weer herfst. Ik ben zo iemand die echt niet zonder de seizoenen kan, er zijn mensen die graag altijd de temperatuur op 23 graden willen en altijd zon. Terwijl ik af en toe een buitje of een fikse storm prima vind. Bij die leuke seizoenen van ons hoort ook wat ander eten. Vind ik tenminste, geen frisse salades meer of knapperige groenten. Juist meer aardse smaken zoals deze pasta met pompoen. Nou heb ik werkelijk een hekel aan een pompoen schillen. Ik krijg altijd visioenen dat ik mijn vinger er afhak. Maar die voorgesneden blokjes in een zakje worden altijd al plakkerig als ik er naar kijk. Dit recept is de perfecte middenweg, schillen is niet nodig, wel even in parten hakken. Met een beetje moed, vingers op de juiste plekken en een broodmes kom ik een heel eind en jij vast ook!

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 21 oktober 2020 door UitPaulinesKeuken