Pasta met kipgehaktballetjes

Pasta blijft mijn favoriete gerecht, je hebt zoveel variaties en zoveel lekkere combinaties. Ik heb het idee dat er nog steeds een beetje een negatief imago omheen hangt, dat het ongezond zou zijn. Maar dat hoeft helemaal niet. En voor een sporter is het heerlijke energie. Vaak maak ik vegetarische pasta of pasta met vis, maar dit keer ben ik aan de slag gegaan met kip. Kipgehaktballetjes welteverstaan. Super smaakvol en smeuïg met een frisse tomatensaus. Krijg je al zin in deze pasta met kipgehaktballetjes? Laat je trouwens niet afschrikken door de hoeveelheid ingrediënten. Vaak zijn het ingrediënten die je al in huis hebt en het recept is ondanks de ingrediënten makkelijk te maken!

Voor de kipgehaktballetjes, 16 stuks:

- 300 gram kip
- 50 gram feta
- 40 gram paneermeel
- 1 ei
- 2 tenen knoflook
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 1 eetlepel oregano
- flinke snuf zout

Lees verder op www.eatrunlove.nl

Geplaatst op 12 september 2016 door eatrunlove