Pasta met kabeljauw en olijven

Samenwerking. Waar zouden we zijn zonder pasta? Je hebt het altijd in huis, het staat snel op tafel en het zorgt voor blije gezichten. De Italianen zijn in staat om met een paar ingrediënten een heerlijke maaltijd in elkaar te draaien. Dit ga ik vandaag ook voor jullie doen met deze pasta met kabeljauw en olijven. In de tijd dat de penne kookt, maak je de saus. Super handig voor als je een drukke dag hebt gehad.

Pasta is één van de populairste gerechten van Nederland. Hoe lekker de saus ook is, de maaltijd valt of staat met een goed gekookte pasta. Zorg voor 1 liter water per 100 gram pasta en 7 gram zout per liter water. Wist je dat Barilla het meest verkochte pastamerk van Italië is? Op vakantie zie je altijd meters blauwe pakken pasta in de supermarkt in Italië. De hoogwaardige kwaliteit harde tarwe zorgt ervoor dat deze pasta niet plakt, stevig blijft en altijd al dente (beetgaar) is.

Waan je in Italië en maak met een handvol ingrediënten dit heerlijke pastarecept.

Lees verder op www.lekkeretenmetlinda.nl

Geplaatst op 28 januari 2018 door linda