
Het is een heerlijk vega recept en nog lekker snel gemaakt ook. Je hebt alleen wat geduld nodig met de aubergines. De aubergine snijd je eerst in dikke plakken en dan opnieuw in mooie repen. Daarna bak je ze, samen met die gedroogde oregano, in een pan met wat olijfolie. Heel lekker als je het mij vraagt. Maar net als met alles wat je in een pan bakt, ze worden niet bruin wanneer je ze op elkaar stapelt. Kortom je moet de repen wat ruimte geven. Er kan dus maar een enkele laag in de koekenpan en daarom ben je er wel eventjes mee bezig. Geeft niets de rest, een kruiden dressing van verse kruiden en kappertjes, heb je dan weer zo in elkaar gedraaid. Het geeft een lekker zurige smaak aan het gerecht en samen met wat snippers parmezaanse kaas voeg je ook nog iets romigs toe. Een perfect gerecht voor doordeweeks. Overigens ben ik zelf de Parmezaanse kaas snippers op de foto’s vergeten, maar je kunt je er vast iets bij voorstellen!
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 29 maart 2019 door UitPaulinesKeuken