Pasta el forno met Slendier

Nee, het is nog geen kerst en het heeft niets met rendieren te maken. Maar het is wel een heerlijk ovengerecht met glutenvrije, low-carb, vetvrije, vezelrijke, suikervrije, lactose vrije pasta. En ook nog koud of warm te gebruiken. En klaar in 2 minuten....klinkt makkelijk en lekker toch?

Slendier is lekker en gezond en bevat ook nog eens weinig calorieƫn . Het is gemaakt van de wortel van de Konjac plant (het heeft niets met cognac te maken)die in Aziƫ te vinden is. Bovendien is het 100% biologisch goedgekeurd.

Je hebt verschillende varianten: rijst, lasagne, spaghetti, fettuccine, noodles en angel hair style. Je kan ze vinden in verpakkingen met 2 porties bij de Albert Heijn, Ekoplaza, Natudis en health food stores. Ik weet niet of alle varianten overal te verkrijgen zijn. Ik ben zelf nog wel heel erg benieuwd naar de lasagne!

Lees verder op www.boostyourhealth.nl

Geplaatst op 30 oktober 2016 door boostyourhealth