
Ik maakte dit recept al in het voorjaar voor een productie van Smult. Dat soort dingen doen wij soms ook, naast het koken voor onze eigen blog en kookboeken. Het is niet moeilijk om een hele lamsrack te bereiden. Vandaag leg ik het je stap voor stap uit. Het voorbereiden, zoals het vlies verwijderen kan je eventueel door je slager laten doen. Het braden zelf is niet ingewikkeld. Je moet alleen even de juiste kerntemperatuur weten. Ik heb een kookthermometer van IKEA en daar kan je precies instellen welke temperatuur je vlees moet hebben. Zodra het dit punt heeft bereikt, gaat de thermometer piepen. Een kind kan de was doen. In de tussentijd kan je snel de tahin yoghurt maken en wat bijgerechten zoals deze snelle couscous of lekkere geroosterde bloemkool.
Wat ga jij doen? Houd je het ook bij een lekker ontbijt of staat er wel een compleet diner bij jullie op tafel? In beide gevallen ben je bij ons aan het juiste adres, want we delen heel veel paas inspiratie deze week.
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 31 maart 2018 door UitPaulinesKeuken