
Als vulling voor deze cake vond ik een klassieke combinatie leuk. Uien en kaas. En de twist? Walnoten en spinazie. De uien snijd je in ringen en bak je mooi bruin. Dan laat je ze eerst even afkoelen voordat je ze verder verwerkt in de cakemix. De spinazie laat je in de pan even slinken. Wanneer de uien en spinazie zijn afgekoeld doe je eerst alle vloeibare ingrediƫnten bij elkaar in een mengkom en mix je alles tot dat het een mooi beslag is geworden. Daarna voeg je het bakmeel toe en tot slot schep je uien, spinazie, kaas en walnoten er doorheen.
Uit de oven kun je de hartige cake met kaas het beste even laten afkoelen op een taartrooster. Of een ander roostertje waar de lucht onderdoor kan. Zo blijft de korst van cake een beetje knapperig. Daarna kun je hem eerst in dikke plakken snijden en vervolgens in blokjes! Een flinke berg maken op een mooi bordje of leuk plankje, prikkers er naast en dan kunnen ze zo op de borrel tafel! En wat er overblijft neem je lekker mee als lunch!
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 27 maart 2018 door UitPaulinesKeuken