
Frittata is overigens een soort van omelet, Italiaans. In dit geval voeg ik pasta toe. In Italië noemen ze dit pasta frittata oftewel spaghetti taart. Bijna alles wat de Italianen maken is lekker en dit ook. Het verschil met een omelet is dat een frittata een lekker dik eiermengsel is en langzaam in de pan of oven gegaard wordt. In plaats van bij een omelet dun en snel. Omdat hij dikker is kun je er ook meer ingrediënten aan toevoegen. In deze frittata met spaghetti gebruik ik een “restje” spaghetti, boerenkool en zongedroogde tomaatjes. Die spaghetti ziet er leuk uit en is ook nog eens heel lekker.
Nu we het toch over no waste hebben. Wanneer je toch iets van dit frittata recept heb gemaakt kun je het heel goed meenemen als lunch. Misschien moet je maar gewoon express te veel maken, dan heb je morgen nog wat voor de lunch!
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 28 maart 2018 door UitPaulinesKeuken