Laatst kreeg ik een wel heel erg gaaf pakketje bezorgd: een hele doos VOL met Abbot Kinney’s producten! Daar hoor je mij uiteraard niet over klagen 😉 Een heel goede gelegenheid om daar mee te experimenteren in de keuken vond ik. Yoghurt kun je natuurlijk ‘gewoon zo’ eten, maar je kunt er nog veel meer leuks mee doen.
Nu ben ik al een tijdje helemaal dol op hun kokosyoghurt (dat is je misschien al opgevallen), maar de amandelyoghurt en ik waren nog niet echt vriendjes. Die had ik weleens geprobeerd, met wat lekkere toppings erin, maar dat was toch net even anders dan anders. Gelukkig zijn er smaken waar je aan went en waar je vervolgens wél fan van bent. Want de tweede keer dat ik de amandelyoghurt (de Almond Start) probeerde vond ik ‘m al een heel stuk lekkerder!
En met het maken van dit recept kwam ik erachter dat deze amandelyoghurt zich héél goed leent voor hartige gerechtjes. Als in, echt heel erg goed.
Roer er namelijk wat knoflookpoeder, citroensap, een snufje zout en wat verse peterselie doorheen en je hebt een geweldig lekkere dip. Perfect met Tostones erbij! Het recept voor tostones vind je hier op mijn site, die zijn ook echt het proberen waard. Mijn man zag dit op tafel staan toen ik klaar was met het nemen van de foto en wilde meteen aanvallen. “Hee, ik zie dat mijn snack klaar staat!”
Gelukkig kon ik er nog een paar voor mezelf reserveren 😉
Ingrediënten
Geplaatst op 28 juni 2017 door eetpaleo