Paleo Rozijnen Cupcakes

Een lekker en makkelijk recept voor Paleo rozijnen cupcakes. Gewoon voor bij de thee of met een beetje kokosboter en suikervrije jam voor een feestontbijt of als traktatie. Eigenlijk is er altijd wel een moment te vinden voor deze lekkernijen!

Deze rozijnen cupcakes zijn bovendien glutenvrij, lactosevrij en notenvrij. Ik koos als meel voor kokosmeel. Let wel op dat je hier niet teveel van gebruikt, het absorbeert namelijk erg veel vocht. Als je beslag te droog wordt, voeg dan nog een ei of wat kokosmelk toe.

De cakejes zijn heerlijk met een rozijnen en notenvulling, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om er een andere vulling in te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van blauwe bessen of stukjes appel!

Eet smakelijk!

Ingrediënten

  • 6 eieren
  • 45 - 75 ml ahornsiroop of honing (afstemmen op je smaak)
  • 100 gram gesmolten kokosolie of grasboter
  • 1 el citroensap
  • 1 tl vanille extract
  • 75 gram kokosmeel (Aman Prana)
  • ¼ tl bakzout (natriumbicarbonaat)
  • Snufje (zee)zout
  • Optioneel; 1 tl kaneel
  • Vulling; 150 gram rozijnen of een combinatie van rozijnen en gehakte noten

Lees verder op EetPaleo.nl!

Geplaatst op 18 juni 2017 door eetpaleo