Paleo Peer Clafoutis met Custard

Nog een heerlijk luxe ontbijtje of een super lekker toetje voor de feestdagen. Zelf vind ik de paleo clafoutis het lekkerste als deze warm is, maar ook koud is hij heerlijk.

Je kunt alle verschillende onderdelen overigens heel goed van te voren klaarmaken zodat je ’s ochtends niet vroeg in de keuken hoeft te staan. De paleo peer clafoutis kun je namelijk heel gemakkelijk even in de koekenpan opwarmen en de custard warm je snel in een steelpannetje even op.

Geniet ervan

Ingrediënten

CLAFOUTIS:

  • 4 eieren
  • 100 ml kokosmelk
  • 50 gram boter of kokosolie (gesmolten)
  • 80 gram ahornsiroop of honing
  • 100 gram amandelmeel
  • 1 eetlepel arrowroot
  • ½ theelepel kaneel
  • 2 peren, geschild en in partjes

CUSTARD:

  • 2 grote peren (gepureerd ongeveer 500 ml)
  • 4 eierdooiers
  • mespunt vanillepoeder

KOKOSROOM:

  • 1 blikje kokosroom of kokosmelk
  • Optioneel; honing of ahornsiroop naar smaak

Lees verder op EetPaleo.nl!

Geplaatst op 06 september 2017 door eetpaleo