Paleo Pastasalade met Gebakken Kip

Is dat nu echt… Pasta??

Ja! Paleo Pasta om precies te zijn. Gaaf hé?? Als jij zo iemand bent die eigenlijk echt niet zonder pasta wil leven, dan is dit een geweldige oplossing. Pasta die écht naar pasta smaakt (echt waar!) maar dan zonder granen en helemaal Paleo-proof.

Ik had zelf nooit gedacht dat dat überhaupt mogelijk was, maar het kan dus wel! Ik was dan ook heel enthousiast toen ik deze Kastanje Fusilli van The Other Pasta mocht proberen 😀 Het smaakt echt zo erg naar pasta dat ik haast niet kan geloven dat het binnen het Paleo voedingspatroon past.

Naast pasta met kastanje, zijn er ook varianten met zonnebloempitten, lijnzaad of sesamzaad. Allemaal even lekker.

Dat vroeg natuurlijk ook om een lekker recept: een pastasalade die ook nog eens vol zit met groenten. Lekker verse veldsla erbij, wat bietjes, radijskiemen, avocado en goed gebakken kipfilet. Echt genieten!

Deze salade at ik op tijdens een wandeling van 23km, een perfecte lunch om mee te nemen 😀

Mijn vriend heeft soms van die dagen dat hij onbeperkt honger heeft (dat kennen we allemaal wel denk ik) en dan maakt hij vaak wat van deze pasta voor zichzelf als extra maaltijd. Heerlijk vindt hij dat! Blikje vis erdoor, wat verse kruiden, wat groenten erbij en je bent klaar. En het vult ook nog eens goed.

De pasta’s van The Other Pasta zijn onder andere verkrijgbaar bij Paleo-Store.nl en misschien ook in een winkel bij jou in de buurt. Houd de facebookpagina van The Other Pasta in de gaten voor meer informatie over verkooppunten, lekkere recepten én hun nieuwste Paleo producten.

Ingrediënten

  • 300g kipfilet
  • 1 el kokosolie
  • ½ tl komijnzaad
  • peper en zout
  • 100g Kastanje Fusilli (of andere Paleo pasta)
  • 1 liter water
  • 35g veldsla
  • 300g gekookte rode biet, in blokjes
  • 1 rijpe avocado, in plakjes
  • 50g radijskiemen
  • 4 el verse peterselie
  • 4 el extra vierge olijfolie

Lees verder op EetPaleo.nl!

Geplaatst op 25 april 2017 door eetpaleo