Paleo Amandelmeel Crackers

‘Marinka, kan ik ook gewoon crackers eten als lunch?’, als ik een euro kreeg voor elke keer dat ik die vraag heb gehad, dan had ik nu waarschijnlijk een heel mooie reis gemaakt. 😉

Mijn antwoord is zeker niet een kwestie van ja of nee. Natuurlijk kun je crackers eten bij je lunch! Maar dan liefst wel glutenvrije Paleo crackers en in combinatie met een heleboel groenten, een zelfgemaakte eiersalade (of kipsalade of vissalade), wat gebakken kip en/of avocado. Zolang de crackers maar niet het hoofdbestanddeel van je maaltijd vormen, zit je helemaal goed.

Dus mocht je nog op zoek zijn naar een super simpel recept voor crackers, welke je zó gemaakt hebt, die haast niet kunnen mislukken, welke je bij je Paleo lunch met veel groenten kunt eten?

Dan zijn deze Amandelmeel Crackers een aanrader. Ze passen overigens ook binnen het EetPaleo Suikervrij programma én zijn ontzettend lekker met guacamole. Natuurlijk ook glutenvrij en lactosevrij.

Maak bijvoorbeeld dille crackers bij een vissalade of rozemarijncrackers bij vlees. Je kunt ze elke smaak geven die je maar bedenken kan. Ook crackers met kaneel of vanille zijn erg lekker. Stukjes noten en zaden zijn erg lekker, maar rozijntjes bijvoorbeeld ook.

Ingrediënten

  • 100 gram amandelmeel
  • 1 eiwit (maak van het eigeel mayonaise)
  • Peper, zout en kruiden naar smaak.

Lees verder op EetPaleo.nl!

Geplaatst op 22 juni 2017 door eetpaleo