Paasmenu: bloemkool pastinaak soep met geroosterde amandelen

De lente komt eraan, dat betekent een heerlijk zonnetje, de geboorte van lammetjes en kuikentjes, de eerste narcissen en natuurlijk paaseitjes zoeken! Wij sloven ons ieder jaar weer vol enthousiasme uit om een mooie tafel vol te zetten met heerlijke brunch items. Heb jij al nagedacht wat je gaat maken? De komende weken delen wij onze paasinspiratie. Vandaag een romige bloemkool pastinaak soep met geroosterde amandelen en knoflook olie.

Wat heb je nodig?
Voor 3-4 personen (grote kommen) of 8-10 (kleine glaasjes):
1 bloemkool
280g pastinaak
1,25 l groenten bouillon
250 ml room Alpro Soya cuisine
1 ui
4 teentjes knoflook
95g Amandelen
Knoflook olie
2 el kokosolie
½ tl ras el hanout
Peper en zout

Lees verder op www.dehippevegetarier.nl

Geplaatst op 03 april 2017 door hippevegetarier