Overwin NU deze 3 excuses

Met het nieuwe jaar in volle gang merken sommige van ons misschien al dat onze goede voornemens al snel naar de achtergrond raken. Daarom staan hieronder de 3 meest voorkomende excuses en hoe je hier doorheen kunt werken om toch de doelen te halen die jij voor jezelf gesteld hebt.

Ik heb geen tijd

Iedereen heeft het druk. Maar het is belangrijk om te onthouden dat we tijd maken voor de dingen waar we tijd voor willen maken. Wat zijn je prioriteiten? Wil je een healthy & happy lifestyle? Dan is het jouw verantwoordelijkheid om tijd vrij te maken voor de dingen die helpen dat te bereiken!

Gezond eten hoeft niet veel tijd te kosten. Ik adviseer je om een gewoonte te creƫren; maak op zondag tijd vrij om je boodschappen en maaltijden voor de week te plannen. Deze manier werkt niet alleen stimulerend om gezond te eten, maar zorgt er ook voor dat je minder tijd kwijt bent gedurende de week.

Wat sport betreft is HIIT High Intensity Interval Training een fantastische manier om in 30 minuten een workout te doen die je stofwisseling, conditie en spieren een boost geven tot wel 24 uur na je training. Te gek toch?! HIIT maakt die een super workout voor degenen met een volle agenda. Wil je meer weten over mijn workouts? Kijk dan naar mijn worksheets online. Of meld je aan voor Fitcamp of een personal training.

Geen tijd hebben is slechts een excuus en niet een goede reden waarom je niet het leven kunt hebben wat je graag wilt.

Live life in the body you love!

Gezond eten smaakt niet lekker

Gezond eten kan fantastisch smaken net als ongezond eten dat soms kan doen! So guess what? Het is aan jou om de keuze te maken. Kies je uit liefde voor jezelf voor de heerlijke gezonde opties of blijf je doen wat je altijd al deed? Op TheHealthChick staan allemaal simpele, voedzame gerechten die heerlijk smaken en je lichaam geven wat het nodig heeft.

Daarbij zorgt gezond eten ervoor dat onze smaakpapillen weer getriggerd worden. Processed eten mishandelen onze smaak en laten puur eten saai smaken door alle toevoegingen. Echter na een paar weken in je Health Chick Lifestyle proef je juist weer de heerlijke smaken van vers en puur eten

Ik begin komende maandag

Als je blijft uitstellen komt maandag nooit. En iedere dag met een healthy lifestyle telt mee. Donderdag gezond eten telt net zo mee als een gezonde maaltijd op maandag. Of woensdag die workout doen is net zo goed als maandag. Weet dat er nooit een goed moment is, er is alleen het NU. Door het lezen van dit artikelen toon je al interesse in gezonder en fitter worden. So keep the ball rolling! Ga voor die wandeling, maak die lekkere maaltijd of zorg dat je voldoende water drinkt vandaag. Doe nu iets waar je lichaam je dankbaar voor is. Maandag is NU. Geloof in jezelf!