Ovenschotel met kabeljauw, bloemkool en kerrie

Ik moet dat toch echt vaker doen: even een kookboek uit de kast pakken en er iets uit maken. Natuurlijk vind ik het hartstikke leuk om zelf receptjes te bedenken, maar soms is het fijn als een ander het denkwerk voor je doet. Vooral als zo'n gerecht dan heel goed uitvalt, zoals deze ovenschotel.

Het boek Powerfood van Rens Kroes staat al een tijdje in mijn kast. Ik had geen idee wat ik wilde eten, sloeg het open en stuitte op het recept "ovenschoteltje'. Op het moment dat ik zag dat het om een ovenschotel met kabeljauw ging, was ik overtuigd: dit zou ik gaan maken! Het lasagnette recept van haar hand was ook echt heel lekker (en valt bij jullie ook goed in de smaak!) dus ook in deze ovenschotel had ik vertrouwen. De foto's zijn snel genomen en verdienen niet de schoonheidsprijs, maar het gerecht smaakt zo lekker dat ik het toch graag met jullie wil delen =) Her en der heb ik het wat aangepast naar mijn eigen stijl.

Lees verder op www.goodfoodlove.com

Geplaatst op 07 juni 2016 door goodfoodlove