One tray: Wintersalade van geroosterde pastinaak met boerenkoolchips

Om die zoetige smaken samen te brengen maakte ik bij deze wintersalade een mosterdvinaigrette. Een lekker pittige. Je maakt hem heel snel en gemakkelijk in een keukenmachine of het hakmolentje van je staafmixer. De ingrediƫnten voor de vinaigrette; een rode ui, teentje knoflook, wat olijfolie en witte wijnazijn en een schep mosterd. Alles in het hakmolentje. Even pulseren, op smaak brengen met peper en zout en dat is het.

Je kunt deze wintersalade warm of lauwwarm eten. Ik vind zelf lauwwarm het lekkerste. Maar koud kan ook prima. Bijvoorbeeld voor lunch om mee te nemen. Voeg aan de geroosterde groenten, de krokante boerenkool toe, vinaigrette er over en klaar!

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 03 februari 2018 door UitPaulinesKeuken