
En nog snel en gemakkelijk te maken ook. Zoals een Italiaanse pesto uit pijnboompitjes, basilicum, knoflook en olijfolie bestaat maak ik deze pesto met pinda’s, basilicum, koriander en sesamolie (en wat sojasaus). Hop alles in de keukenmachine en klaar! Heel lekker op een wok gerecht zoals deze. Maar bijvoorbeeld ook als garnering voor je noodlesoep.
De rest van het recept maak je, zoals het hoort met een wok gerecht, heel snel in een gloeiend hete pan. De kip braad je eerst mooi aan. Wok dan de groenten in de pan en voeg de eieren toe. Die je met een spatel heen en weer door de pan schuift zodat je een soort van scrambled eggs krijgt en tot slot giet je er een zelfgemaakte pindasaus bij. Over de borden verdelen en een flinke lepel Aziatische pesto er bij, wat verse kruiden en genieten maar!
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 27 januari 2018 door UitPaulinesKeuken