One pot vegan rode curry

Eenpansgerechten zijn de bom. Makkelijk, snel en weinig afwas. Wat wil je nog meer? Nou, of het ook wat vaker vega(n) mag. We krijgen namelijk veel vraag naar vegetarische of veganistische FitFood recepten, dus die gaan we vaker delen!

Vandaag de eerste van mij: deze goedgevulde one pot vegan curry met champignons, zoete aardappel en wortel. Kies voor deze curry het liefst een currypasta en kokosmelk zonder bullshit (zoals van Aroy-D). Hier vind je onze uitleg over welke kokosmelk je het best kunt kiezen.

Met een veganistisch recept is het uiteraard ook belangrijk om voldoende eiwitten toe te voegen. Daarom heb ik champignons en tempeh gebruikt. Tempeh is gemaakt van gefermenteerde sojabonen, wat veel eiwitten bevat. Het is ontzettend makkelijk en lekker om dit even te roosteren in de oven!

Ga jij deze vegan rode curry maken?

Liefs,
Chantal

Klik hier voor het recept.

Geplaatst op 13 mei 2018 door lovefitfood