One pot: kip caprese

Caprese kent iedereen inmiddels wel, mozzarella en tomaat. Bijna iedereen vindt dit ook lekker. Ik gebruik zelf altijd buffelmozzarella, deze vind ik nog smaakvoller dan de gewone variant. In plaats van kipfilet zou je ook kippendijen kunnen gebruiken, deze zijn wat malser. Zelf geef ik toch de voorkeur aan een goede filet, ik vind de dijen vaak wat te vet.

Ik zou het bijna vergeten, maar ik ben vandaag jarig. Alweer 37 jaar geworden. Man wat gaat dat snel zeg. The big 40 is in zicht, al voel ik me nog steeds 30. Ik heb mijn verjaardag dit jaar niet groots gevierd. Ik had er even geen zin in, dus ik heb het heel klein gehouden (we hebben gebarbecued). Misschien dat we in de zomer nog een leuk tuinfeestje gaan geven, als de rust (en de slaap) weer zijn wedergekeerd. Wij houden er namelijk wel van, maar soms is het gewoon niet het moment, zoals nu. Gelukkig is er altijd wel een reden om een feestje te vieren. En om een lekkere maaltijd te eten, geniet van deze kip caprese, dan ga ik even van mijn verjaardag genieten.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 24 mei 2018 door UitPaulinesKeuken