Lekker makkelijk en weinig afwas. Maar wel een verpletterend resultaat. Fijn! Ik heb dit idee niet zelf bedacht. Het staat op de kaart bij Table 24, een leuke hotspot in Haarlem. Uiteraard geef ik er wel mijn eigen twist aan. Ik maakte er een licht pittige versie van, met knoflook, rode peper en citroen. Lekker! Ook leuk om te serveren als je een etentje geeft, broodje erbij, salade erbij en je bent helemaal klaar.
Ik heb er voor gekozen om de gamba’s deels in de schil te laten. Ik vind het namelijk zelf leuk als je aan tafel nog wat voor je eten moet doen. De gamba’s zijn uiteraard wel schoongemaakt (het darmkanaal en de kop zijn verwijderd). Maar ze hebben nog wel een schil. Als je dit een gedoe vindt, kan je uiteraard ook gepelde gamba’s kopen. Ik koop ze altijd bij Bart’s Fishtales verse vis op ijs (mijn AH heeft dit). Superhandig, want zo heb ik altijd verse vis en schaaldieren binnen handbereik.
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 20 augustus 2017 door UitPaulinesKeuken