
De omeletrolletjes maak je heel gemakkelijk door eerst een omelet te bakken, wanneer je het leuk vind kun je daar al een smaakje aan toevoegen. Smeer de vulling over de omelet en rol hem daarna zo strak mogelijk op. Snijd in mooie plakjes en zet in elk omeletrolletje een prikker. De olijventapenade maak je razendsnel zelf in het hakmolentje van de staafmixer. Gewoon olijven, wat olijfolie en knoflook toevoegen en hakken maar. Het leukste is het wanneer je verschillende kleuren olijven gebruikt. Maar perse nodig is dat niet.
In dit recept heb ik ook spinazie toegevoegd. Let er op dat je die even goed uitknijpt wanneer je hem hebt laten slinken in de pan. Er komt altijd heel veel vocht uit spinazie, wanneer je de spinazie niet uitknijpt loopt er straks allemaal vocht uit je mooi opgerolde omeletrolletjes.
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 23 november 2018 door UitPaulinesKeuken