Iedereen heeft wel een fles olie (of meerdere) in zijn keuken staan. Olie, er zijn zoveel soorten en er is een groot verschil in kwaliteit. Sommige bevatten gezonde vetten, andere zitten juist weer vol met transvetten. Sommige oliën zijn geschikt om in te bakken, terwijl je andere alleen maar kunt gebruiken voor over je salade.
Logisch dat we soms even niet meer weten welke olie we nou in onze keuken moeten hebben staan en welke we waar het beste voor kunnen gebruiken.
Oliën, lekker om in te bakken, te koken of over een salade. Wanneer we aan olie denken, denken we al snel aan olijfolie. Maar er zijn zoveel meer verschillende soorten, bekijk alleen het schap in de supermarkt maar eens. Wat dacht je van kokosolie, lijnzaadolie, avocado olie, sesamolie, walnotenolie, pinda olie, zonnebloemolie, koolzaadolie en palmolie.
Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl
Geplaatst op 21 augustus 2017 door feelgoodbyfood