Vandaag een heel gemakkelijk recept voor een no bake taart met cantuccini koekjes. En no bake zegt het al, deze taart wordt niet in de oven gebakken, maar laat je opstijven in de koelkast. Eerder deelden we al een no bake cheesecake, dit is een beetje hetzelfde idee. De bodem maak je van cantuccini koekjes. De vulling maken we van Griekse yoghurt, roomkaas, suiker en stukjes appel. Omdat je er gelatine doorheen mengt stijft de vulling heel mooi op en kun je er na 3 uur puntjes van snijden. Het is leuk om nog wat stukjes cantuccini in de taart de verwerken zodat ze zowel in de bodem als in de vulling terugkomen. Deze taart smaakt heel lekker fris en past perfect bij een zomerse dag. Bestrooi met wat getoast amandelschaafsel en versier met wat cantuccini koekjes.
Lees verder op UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 14 augustus 2021 door UitPaulinesKeuken