Yes, we beginnen deze maandag aan de 4e editie van de Nationale Week Zonder Vlees. Deze week is het initiatief van Isabel Boerdam, oprichtster van De Hippe Vegetariƫr. En dat vegetarisch en plantaardig eten hip is dat is wel een feit. Iedere dag vlees eten is niet meer van deze tijd, en daar zijn heel veel mensen het mee eens. Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees wordt een flexitarisch eetpatroon gepromoot en willen ze laten zien dat het afwisselen van vlees en vismaaltijden met vegetarische of plantaardige gerechten prima kan. Het is een hele kleine moeite maar je maar een enorm verschil en een mega impact op dier, mens en milieu. Ga je ook meehelpen onze planeet een betere toekomst te geven? Ik deel in dit artikel een lekker recept en waar je meer informatie kunt krijgen over deze bijzondere week.
Dat het vegetarisch of plantaardig leven de afgelopen jaren een stuk makkelijker geworden is kan ik alleen maar beamen. Vroeger moest ik echt op zoek naar goede vleesvervangers, maar tegenwoordig staan de schappen er vol mee. Sommige supermarkten hebben de speciale producten zelfs gegroepeerd waardoor je er niet meer naar op zoek hoeft, maar alles in een oogopslag kunt zien staan. Helemaal ideaal, zeker als je een groentjes bent op dit vlak.
Lees verder op www.Boostyourhealth.nl
Geplaatst op 12 maart 2021 door boostyourhealth