Vandaag een super leuk en snel gemaakt drankje voor op je thuisterras. Leuk om te serveren als drankje voor een etentje of gezellig bij de borrel. Dit mocktail recept is gemaakt met cassis en balsamicoazijn en geïnspireerd op een spritz. Dat is een Italiaanse cocktail gemaakt met aperol of campari en daarna wordt er witte wijn of prosecco aan toegevoegd en gegarneerd met olijven. Om dit drankje helemaal alcoholvrij te houden hebben we cassis en balsamicoazijn toegevoegd. De balsamico geeft een frisse zurige en toch ook zoete smaak aan het drankje en een volwassen smaak. Pureer de bramen met de balsamicoazijn met een staafmixer, verdeel over de glazen en schenk er de cassis en het bruisend mineraalwater bij en de mocktail is klaar. Ga je deze mocktail maken? Wij vonden het leuk om de glazen extra te garneren met vers fruit, bramen en blauwe bessen. En zo’n takje rozemarijn doet het ook heel leuk! Om deze mocktail extra speciaal te maken (elk drankje wat je serveert) kun je, wanneer je zelf de ijsklontjes maakt er wat fruit in doen. Dat geeft een extra leuk effect in de glazen – cheers!
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 12 juli 2021 door UitPaulinesKeuken