Miso soep met tofu, edamame, paksoi en paddenstoelen

De laatste tijd ben ik helemaal in to de Japanse keuken. De Japanse eettentjes schieten dan ook uit de grond. Springrolls, rijstbowls, noedels, Ramen. Heerlijk! Toen ik vorige week een heerlijke, vullende miso soep at bij een nieuw tentje in Utrecht dacht ik; dit wil zelf maken!

Miso soep met tofu, edamame, paksoi en paddenstoelen

Miso soep is een heerlijke, Japanse soep op basis van bouillon en Miso. Miso pasta is een gefermenteerde sojabonenpasta.

Je kunt deze soep vervolgens vullen met je favoriete groenten, tofu en zelfs rijst of noedels.

Ik vulde deze miso soep met mijn favoriete ingredienten. Door tofu en noedels toe te voegen, wordt de soep vullender en voedzamer.

Naast dat dit soepje heel lekker is, is het ook heel makkelijk en snel gemaakt. Pak je stokjes er maar bij en smullen maar!

Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl

Geplaatst op 09 maart 2018 door feelgoodbyfood