Mini Thaise curry worstenbroodjes

De buitenkant van de worstenbroodjes maak je van bladerdeeg. Lekker makkelijk! Je kunt gewoon van die blaadjes ontdooien of een grote lap vers bladerdeeg gebruiken. Het worstvlees er in leggen en het bladerdeeg er omheen vouwen. Vervolgens snijd je het pakketje in drieën. Je kunt ze ook groter laten, maar dan is het meer een eenpersoons snack voor wanneer je trek hebt of voor bij de soep. Ook heel lekker natuurlijk! De kleine worstenbroodjes leg je op een met bakpapier beklede bakplaat. Om ze mooi glanzend te bakken bestrijk je ze met een losgeklopt ei. Voor de looks strooi je er nog wat sesamzaadjes over. Het duurt ongeveer 20 minuutjes om ze in de oven te bakken. Serveer ze op een mooie schaal met een bakje sweet chili saus ernaast.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 08 april 2019 door UitPaulinesKeuken