
De bodem van deze mini cheesecakes maakte ik met dadels, walnoten én cacao. Ik at namelijk pas geleden ergens een raw en vegan cheesecake met cacao bodem en vond dit zo ontzetten lekker! En frambozen en chocolade… dat hoef ik vast niet uit te leggen;)
Liever geen noten of allergisch? Je kunt de noten vervangen voor havermout.
De vanille en citroen maakt de vulling heerlijk luchtig, zoet en fris. Eindig met frambozen-vanille swirl en klaar is je heerlijke, feestelijke en gezondere mini cheesecake!
Bodem
80 gram dadels
50 gram walnoten
50 ml warme water
1 eetlepel cacao
Vulling
2 eieren
150 gram roomkaas (ik gebruikte monchou)
1 eetlepel meel of bloem
1 eetlepel agave
2 druppels vanille
sap en rasp van halve citroen
nuf zout
Topping
50 gram frambozen
2 druppels vanille
Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl
Geplaatst op 16 april 2019 door feelgoodbyfood