
Heb jij dat ook wel eens? Dat je doodleuk alle ingrediënten in huis hebt gehaald van dat ene lekkere recept (hopelijke dat van mij) en je er helemaal klaar voor bent, alleen lees je op het laatste moment in de bereidingswijze ‘zet dit of dat minimaal 24 uur in de koelkast’ of ‘laat alles nu lekker 937383 uur marineren’. ARGH. Dus bij deze vertel ik je meteen dat dit dus zo’n recept is. Sorry, ik kan er niets aan doen. Deze bananenroom smaakt zo intens lekker en romig door de kokosslagroom die je eraan toevoegt en die kokosslagroom lukt alleen wanneer je een blik kokosroom minimaal 48 uur in de koelkast hebt staan. 24 uur kan ook, maar mijn ervaring is een nóg lekkerdere en grotere hoeveelheid kokosslagroom na 48 uur. Hoe langer je hem laat staan, hoe meer de kokosroom splitst van het kokoswater. En kokosroom is precies wat we nodig hebben voor een heerlijke slagroom.
Om dit ontbijtje (of dessert?) helemaal tot een succes te maken voeg je een paar flinke scheppen koffie granola toe. Ik heb een nieuwe favoriet en dat is de coffee & walnut granola van Eat Natural (zie foto hieronder). Met gemalen koffieboontjes voor de crunch én zonder geraffineerde suikers maar met honing. Daar houden we van!
Laat je me weten wat je ervan vindt? Vind ik leuk :) Op Instagram, Facebook of hieronder in een reactie.
Lees verder op www.beaufood.nl
Geplaatst op 21 maart 2018 door beaufood