Mexicaanse zoete aardappels uit de oven

Zoete aardappels zijn mijn favoriet als het gaat om healthy comfort food. Het is zó eenvoudig om met een zoete bataat een super lekkere en gezonde maaltijd op tafel te zetten. Je kunt ze zacht koken in een pan water maar het allerlekkerst vind ik het om ze te roosteren in de oven. Daarna vul je ze met je favoriete ingrediënten en sluit je af met een heerlijk smeuïge saus gemaakt van avocado. Ik koos voor een Mexicaanse vulling van tomaatjes en mais en de avocado saus maakte ik een beetje pittig met mierikswortel.

Onderstaand recept is voor een diner for one dus verdubbel het recept als je met zijn tweeën bent!

Dit heb je nodig voor Mexicaanse zoete aardappels uit de oven voor één persoon

- 1 zoete aardappel
- handje cherry tomaatjes
- 200 gr mais
- 3 radijsjes
- 1/2 rode ui

Lees verder op www.beaufood.nl

Geplaatst op 11 januari 2017 door beaufood