
Na het succes van de taco’s met bonen en kip heb ik weer een nieuw gezond en lekker taco recept voor je. Dit keer een Mexicaanse variant waarbij ik tempeh gebruik in plaats van gehakt. Is weer eens iets anders. En vegetarisch dus! Daarbij ben ik gek op tempeh en als je het op de juiste manier bereidt krijg je een soort tempehgehakt. En dat is lekker :D
Tempeh is gemaakt van sojabonen en is gelukkig steeds vaker te verkrijgen in de gewone supermarkt. Je koopt het in blokvorm, snijd het vervolgens in plakken (of stukjes in dit geval) en bakt het daarna in vijf minuutjes gaar. Ik de tempeh in dit recept iets langer om het krokanter te krijgen. Wat veldsla erbij, tomaatjes, mais en eventueel een rood pepertje voor wat pit. Oh, en zure room want dat matched lekker bij de gekruide tempeh. Eet smakelijk!
Lees verder op www.beaufood.nl
Geplaatst op 09 juli 2017 door beaufood