Mexicaanse sla wraps met gehakt

Je maakt de sla wraps door het gehakt eerst op smaak te brengen met komijn- en paprikapoeder en gedroogde oregano. En flink wat gemalen peper. Om het gehakt wat extra’s te geven meng ik de rasp van een limoen door het gehakt. Daardoor krijgt het gehakt naast het pittige ook iets fris. Daarna bak je in een koekenpan het gehakt mooi bruin. Maak dan snel de frisse onderdelen van deze Mexicaanse sla wraps. Halveer tomaatjes, snijd een avocado in plakjes en snijd de rode ui in dunne ringen. Alles breng je verder op smaak met verse limoensap en wat zout en peper. Schep alles in de sla wraps, een flinke lepel crème fraîche er op en garneer met verse koriander. Wanneer je van wat pittiger eten houd kun je de sla wraps nog bestrooien met wat chilivlokken of chilipoeder.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 23 januari 2019 door UitPaulinesKeuken