Met een snufje kaneel!

Met een snufje kaneel!

Kun je je voorstellen dat ik nog nooit zoete aardappel frittata had gemaakt? Terwijl ik houd van quiche, ei en zoete aardappel. Ok, dit is geen echte quiche, want er wordt geen deeg gebruikt, maar het lijkt er toch wel een beetje op. Ik gooide wat ingrediƫnten bij elkaar en er rolde een heerlijke frittata uit de oven. Overigens is deze koud ook heel lekker en ik kan het weten, want ik nam hem een dag later mee als lunch naar werk.

Voor 4 porties:

- 500 gram zoete aardappel
- 1 courgette
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 4 eieren
- 150 kwark
- 2 tl paprikapoeder
- 1 el oregano
- snuf chilipeper
- 1 tl zout
- 100 gram feta
- 75 gram gemengde sla
- 250 gram cherrytomaatjes
- Verwarm de oven voor op 180 graden.

Lees verder op www.eatrunlove.nl

Geplaatst op 26 mei 2016 door eatrunlove