Me-time 2.0 met de verzorgende en verstevigende producten van Natura Siberica

Momenteel ervaar ik best een stressvolle periode en wat extra me-time is dan ook geen overbodige luxe. Toen ik de prachtige producten van Natura Siberica mocht ontvangen werd ik gelijk enthousiast en kon ik niet wachten om een heerlijk me-time momentje te hebben. Deze unieke lijn met de puurheid van Scandinavië, de kracht van de Siberische wildernis en de ruige natuur van de Faeröer eilanden is dan ook echt fantastisch! Hoe ik deze producten heb ervaren en waar je deze kunt aanschaffen, lees je in deze inspirerende blog!

Sibérie Blanche lijn

Deze nieuwe en unieke lijn van Natura Siberica is gebaseerd op de puurheid van Scandinavië samen met de kracht van de Siberische wildernis en de ruige natuur van de Faeröer eilanden. De producten hebben de meest effectieve ingrediënten van kruiden en planten die alleen te vinden zijn in dit soort intense klimaten. Ze beschikken hierdoor over unieke eigenschappen en laten je huid stralen en voeden deze optimaal. De Bodycare-lijn van Sibérie Blanche bevat diverse shampoos, conditioners, shower gels, een eigen body scrub en twee body crèmes.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl

Geplaatst op 30 mei 2021 door boostyourhealth