Marleen (33) had twee burn-outs: ‘Het is mijn missie om kinderen te leren omgaan met stress’

Het is nooit te laat om opnieuw beginnen; een nieuwe carrière, relatie of een compleet ander leven. In deze serie spreken we inspirerende vrouwen die het roer helemaal omgooiden. Vandaag vertelt Marleen (33 jaar) over haar carrièreswitch. Ze werkte in de media en gehandicaptenzorg maar gaat nu van start met haar eigen praktijk.

Na twee burn-outs vond Marleen dat het anders moest.

Stress: werken in de media was uitputtend

“Ik studeerde journalistiek en belandde in de mediawereld. Het werk was uitputtend en op mijn 23e kreeg ik al een burn-out. Dit heeft mij toen gedwongen om na te denken over wat ik echt wilde doen met mijn leven. Met ondersteuning van een loopbaancoach kwam ik tot het besef dat ik zelf mensen wilde coachen. En zo geschiedde het. Ik volgde een coachingsopleiding en ging als projectmanager aan de slag bij een training- en coachingsbureau.

Lees verder op www.BedRock.nl

Geplaatst op 30 maart 2024 door BedRock